Veelgestelde vragen

Wij hebben 3 verschillende abonnementen:
  • MOVES EASY voor 5 lessen per maand
  • MOVES SMART voor 13 lessen per maand
  • MOVES UNLIMITED voor onbeperkt lessen volgen
Als je lid wil worden van MOVES102 kan je voor aanvang van je eerste les samen met de instructrice een inschrijfformulier invullen. Denk hierbij wel aan je IBAN. Zodra wij het formulier volledig ingevuld hebben ontvangen, krijg je nadat deze is verwerkt in onze administratie, via een email een uitnodiging voor het online MOVES102 portaal.
Bij ons betaal je geen inschrijfgeld. Wij vinden het op zich al fantastisch dat je lid wil worden van MOVES102.
Wanneer je lid bent van MOVES102 kan je online via onze app of met pc zelf je lessen reserveren/annuleren.
Bij 3 of minder deelnemers komt een les te vervallen.
Bij MOVES102 ben je niet gebonden aan een vaste les. Je kan online of via onze app, zelf een keuze maken uit ons lesaanbod tevens kan je 24/7 zelf je lessen reserveren/annuleren.
Je abonnement bepaald het soort lidmaatschap niet welke les je volgt. Met je lidmaatschap kan je alle lessen volgen die we aanbieden (mochten er lessen zijn die buiten het lidmaatschap vallen dan staat dit bij de betreffende les duidelijk aangegeven)
Credits zijn vanaf datum van uitgifte 2 maanden geldig.
Je kan ieder gewenst moment je lidmaatschap upgraden. De wijziging gaat dan per direct in. Downgraden gaat uitsluitend per de eerste van de opvolgende maand en is uitsluitend mogelijk bij een maandlidmaatschap. Hierbij dient de wijziging wel voor de 15e van de voorgaande maand te zijn doorgegeven.
Bij ons kan je ieder gewenst moment opzeggen. Hierbij dien je wel rekening te houden met 1 kalendermaand opzegtermijn. 1 kalendermaand houdt in: Er is geen verschil indien je aan het begin of het einde van de maand opzegt, het lidmaatschap eindigt in beide gevallen op de laatste dag van de volgende maand (voorbeeld: je zegt op op 3 augustus, jou contract stopt pas op 30 september en niet al op 3 september). Opzegging kan alleen schriftelijk of per email (alleen naar info@moves102.com) gebeuren. Mondelinge opzeggingen of via sms, WhatsApp, Facebook ect. worden niet geaccepteerd.
Helaas is het niet mogelijk om je credits na het beëindigen van je lidmaatschap te gebruiken. De credits zijn namelijk gebonden aan jou abonnement en niet overdraagbaar. Op de datum waarop je lidmaatschap eindigt/wijzigt zullen de overgebleven credits en de in de toekomst geboekte lessen komen te vervallen.