Enya Kwerreveld bij MOVES102 House of Dance & Workouts  dansschool in Venlo

Sinds haar 5e is ze nooit meer gestopt met dansen. Vanaf het moment dat ze zich realiseerde dat ze van dans haar beroep kon maken, twijfelde ze geen moment. Na de middelbare school startte Enya met een dansopleiding, namelijk ‘Artiest Urban Dans’ op het Rijn Ijssel College in Arnhem.

Om zichzelf goed te blijven ontwikkelen als danser, gaat ze veel verschillende uitdagingen aan. Hierbij heeft Enya bij verschillende evenementen als uitvoerend danser gestaan. Zoals Walibi Fright Nights, Leger des Heils, achtergronddanser bij verschillende artiesten waaronder o.a. Edsilia Rombley, Jamai Loman en Berget Lewis. Holland’s Got Talent staat ook nog op haar lijstje als achtergronddanser.

Naast uitvoerend danser, is ze creatief bezig als choreograaf en dansdocent. In haar lessen leer je hoe je jouw creatieve kant kan toepassen in dans! Enya start haar lessen met een goede warming-up, vaak intensief, maar soms past ze zich aan, aan wat de groep het fijnste vindt.

Tijdens de HipHop Commercial les ligtde focus het meest op Enya’s favoriete gedeelte, namelijk de uitvoering van de choreografie en al helemaal de uitstraling. 

Stretchen is een “must” in deze class, want hoe leniger, hoe beter!

Naast lesgeven probeert Enya zelf ook lessen en workshops te volgen, zodat ze haar eigen ervaringen kan doorgeven aan de leerlingen. Want in de danswereld raak je nooit uitgeleerd. 

De meeste inspiratie haalt ze uit het zichzelf uit dagen om uit haar comfortzone te stappen! Dat is iets wat zij ook haar leerlingen wil meegeven tijdens haar lessen.

Lestijden
Dag Tijdstip Lessen
Dinsdag 20:30 - 21:30 uur HipHop Commercial (adults 16+)