Marley Dawud bij MOVES102 House of Dance & Workouts

Ze had een passie voor dans, fitness was haar grote hobby, dus na de middelbare school was de keuze voor een vervolgopleiding al snel gemaakt: CIOS MBO Fitness & Dans.

Na dit avontuur werd ze Zumba Instructrice en niet veel later werd ze één van de vier Zumba®Jammers van Nederland en heeft ze les gegeven aan Zumba® Instructors  op het gebied van choreografieën en techniek.

Ze heeft over de wereld gereisd om ZUMBA® Masterclasses te geven en werd in 2011 tijdens de jaarlijkse  Zumba® Convention in Orlando USA tot Presenter uitgekozen. Op dit moment is zij naast dans instructeur ook werkzaam als fitness coach

Deze internationale grootheid werkt sinds 2014 bij het MOVES102 team.

Elke dag is voor Marley een dag waarin ze iets nieuws ontdekt. Ze heeft het voor elkaar gekregen dát te doen wat ze graag wil doen: haar passie voor dans en fitness delen met anderen, mensen bewust maken van hun leefstijl en ze helpen een positieve draai aan hun leven te geven.

Als fitness coach/personal trainer en dansinstructrice vindt Marley het belangrijk om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Zij haalt overal haar inspiratie uit. Onderweg luisterend naar de radio of Spotify, uit nieuwe workout kleding, mensen, dieren op straat. Zodra er iets bij haar opkomt, laat ze alles vallen om de choreografieën aan elkaar te plakken. Na veel oefenen, doornemen en aanpassen heeft ze een choreografie of workout die als een huis staat. 

Wanneer ze geen inspiratie heeft, kiest ze voor iets totaal anders: bijvoorbeeld mindfulness en yogamuziek luisteren. Voor Marley is dit “the real deal”. Dit is haar manier van opladen en zo kan ze er weer tegenaan. Verder zijn het ook haar dans- en instructeurcollega’s, die haar iedere dag inspireren. Samen halen zij het beste in elkaar naar boven.

Lestijden
Dag Tijdstip Lessen
Maandag 19:00 - 19:45 uur Body Impact