Referenties

Geddie de Vries

In november 2013 werd er bij ons tegenover een nieuw gezondheidscentrum geopend. Tijdens de open dag ben ik daar een kijkje gaan nemen en zo ben ik destijds bij MOVES102 terechtgekomen.
Ik ben altijd al met sport en dans  bezig geweest. Tot mijn zestiende levensjaar heb ik geturnd. Daarna ben ik begonnen met stijldansen, ballroom en latin, een tijdje zelfs op landelijk niveau. Vervolgens heb ik nog wat jaartjes aan streetdance gedaan. Sinds drie jaar volg ik de Zumba® Gold lessen van Marlie bij MOVES102.  

Michelle Schins

Mijn naam is Michelle Schins. Ik ben 43 jaar en sinds november 2009 helemaal “verslaafd” aan Zumba® bij MOVES102, te Venlo.

Een vriendin van mij vroeg of ik een keer zin had om mee te gaan naar een proefles bij Ebby. Daar had ik wel oren naar. Aangezien ik al jaren niets maar aan sport had gedaan of aan mijn conditie had gewerkt.

Luca van Wersch

Luca van Wersch, mama van Jazzy, Matíze, Saulle, Rêve en Timbe

Suus (38), Jan Willem(44) en Jules (7)

We zijn nu ongeveer een maandje of 8 lid van Moves102 en het is SUPER om te doen.
Toevallig kwam ik op Facebook een filmpje van Ebby tegen, ik heb het gekeken en het leek me zo leuk om te doen dat ik een proefles heb aangevraagd.
Voor de eerste les liep ik de trap op van het Ald Weishoes en de vrolijke muziek kwam me al tegemoet. Na de eerste les was ik ook meteen verkocht! Wat is het leuk om te doen, een complete work-out met zoveel plezier doorlopen was me nog nooit overkomen. Voelde me moe maar erg voldaan en wist zeker, dit is leuk voor ons allemaal.

Inge Stoot

Ik ben Inge Stoot, bijna 40 jaar. Samen met mijn gezin woon ik in Venlo-Zuid.

Ik ben dit jaar begonnen bij MOVES102, door lichtelijk aandringen van mijn goede vriendin Esmeralda. Die heeft mij, met haar enthousiasme, zover gekregen om een proefles te volgen. Het heeft even geduurd, maar dan krijg je ook wat. Ik vond het super leuk!!