What MOVES You? "Heroes"

What MOVES You? ‘Heroes’


Wat beweegt je dagelijks en wat zijn jouw drijfveren? Word je gedreven vanuit de drang om te presteren of misschien wel uit angst? Wie veranderde je leven drastisch en wie stond er daadwerkelijk voor je klaar? Wie stond er voor je op terwijl anderen slechts toekeken? Oftewel, wie zijn jouw helden?

De dansers van MOVES102 gaan op zoek naar het antwoord op deze vragen. Zo komen ze er tijdens deze energieke dansshow achter wie er daadwerkelijk belangrijk zijn in hun leven en wat ze voor hen betekenen. Ze nemen je mee in een reis waarin hun helden centraal staan.

Of het nu de alleenstaande moeder is die met weinig middelen de dromen van haar kind uit laat komen. Dan wel de papa-superheld die zijn kind redt van die enge spin maar ook moedig de spoken onder het bed vandaan jaagt. Of de mantelzorger die zijn eigen droom laat varen en zichzelf compleet opoffert om zorg te dragen voor een ander.

‘What MOVES You?’  "heroes" is de tweede theatervoorstelling van Dance Fitness Centre MOVES102. Jong en oud verzorgen deze spetterende dansshow. De choreografie is dit jaar in handen van Raïfa Bazzi, Félaine Schipdam, Natascha der Kinderen, Whitney Demirov, Marlie Vinken en Ebby van Holland-Pieck.

Zaterdag 1 Juni 2019
Theater de Maaspoort
Aanvang show 19:00 uur
Prijs kaarten: vanaf € 21,50

Koop hier je kaarten
  • What MOVES You 2019 Theatershow 2019 in Venlo. dansschool MOVES102