Moderne dans bij dansschool MOVES102 in Venlo.  House of Dance & Workouts. bij dansschool MOVES102  House of Dance & Workouts bij dansschool MOVES102 in Venlo  House of Dance & Workouts. Dansles dansschool MOVES102 in Venlo  MOVES102 House of Dance & Workouts  Dansen en sporten in Venlo

Modern Jazz is een grote verzameling voor verschillende technieken in dans, maar heeft wel een duidelijke vorm. Als je aan moderne dans denkt, dan zie je veel sprongen, draaien, maar ook lange en verlengde lijnen. Het lichaam is soepel en vloeiende, zachte kwaliteiten van het lichaam worden benut. Ondanks dat, zijn ook korte en strakke bewegingen van belang - veel dynamische verschillen in de bewegingen en een geflexte voet hier en daar, zie je ook terug.

Hoewel ballet en de techniek de basis is van deze stijl en ook zeer belangrijk is, varieert deze stijl enorm en is er veel interpretatie over hoe je de beweging invult. Hiermee bedoel ik dat bij deze dansstijl het niet alleen om de pasjes en de techniek gaat, maar ook de beleving. Wat wil ik met mijn dans zeggen?

In mijn les zul je een combinatie van verschillende stijlen Modern krijgen, een eigen manier van Modern die ik in de laatste jaren heb ontwikkeld. Denk daarbij aan draaien, coördinatie, kracht, zachte en harde kwaliteiten, maar ook emotie. Ik probeer zoveel mogelijk te variëren en verschillende aspecten van deze brede term mee te pakken en zo deze techniek over te brengen.

Lestijden
Dag Tijdstip Docent
Zaterdag 10:00 - 11:00 uur Patricia Brok

Instructeur / Docent