Ruim 14 jaar geleden maakt onze oprichtster Ebby van Holland de dappere keuze om te stoppen met haar baan.

Die keuze om voor haarzelf te beginnen is het startpunt van MOVES102.

Als gekwalificeerd Zumba Instructor begint ze haar loopbaan in de wereld van dans en workouts. Met haar passie dans wil ze iets kunnen betekenen voor al die mensen om haar heen die op zoek naar meer vreugde in het leven. Met een ruime bagage aan ervaring en enthousiasme weet ze vele leerlingen en docenten aan zich te binden. Al deze mensen bij elkaar vormen het hart van MOVES102: een ‘Huis van Dans’ dat in een decennium is uitgegroeid tot een waar begrip in de regio.

Haar keuze om eindelijk voor haarzelf te kiezen, om iets nieuws te beginnen, maar vooral om iets te gaan doen wat ontzettend leuk is, zijn dezelfde behoeften die momenteel ook bij jou kunnen spelen. Wij bij MOVES102 blijven in beweging door op een leuke manier structuur aan te brengen in je leven. Wij zetten onze gezondheid voorop en die van jou. Waarbij er ook meer dan genoeg ruimte is voor ouderwetse gezelligheid en er zelfs langdurige vriendschappen tussen de deelnemers kunnen ontstaan.

Deze pagina gaat eigenlijk niet over ons, maar over jou. Bij ons is namelijk iedereen gelijk en dat merk je. Met al je vragen kun je bij ons terecht. Voor al je uitdagingen weten wij een weg te bewandelen.

Probeer het eens uit. Je hebt namelijk niets te verliezen.

Wij zijn constant in beweging. Wij zijn er voor jou. Wij zijn MOVES102.

Logo