STRONG Nation™ les in Venlo bij MOVES102 House of Dance & Workouts. bij dansschool MOVES102  House of Dance & Workouts bij dansschool MOVES102 in Venlo  House of Dance & Workouts. Dansles dansschool MOVES102 in Venlo  MOVES102 House of Dance & Workouts  Dansen en sporten in Venlo

STRONG Nation™ is een combinatie van HIIT training en krachttraining met eigen lichaamsgewicht, geleidt door opzwepende, pittige muziek.

Het is GEEN dansprogramma van Zumba®; de oefeningen worden gesynchroniseerd met de muziek en het tempo leidt de intensiteit.

Het is een pittige les met hoge calorieverbranding! De STRONG Nation™les is niet voor iedereen geschikt… Ideaal voor iemand die gaat voor spieropbouw en conditieverbetering!

De originele STRONG Nation™-les is een veeleisende, 60 minuten durende sessie, die je hele lichaam traint. Het is ideaal om je ultieme fitnessdoelen te bereiken - en dan nieuwe te maken.

STRONG 30™ verpakt een uitdagende total-body workout in 30 minuten. Deze efficiënte en gerichte les, helpt je fitness in elk schema te passen.

Leeftijd vanaf 16 jaar.
 

Lestijden
Dag Tijdstip Instructeurs
Dinsdag  STRONG 30™ 19:00 - 19:30 uur Ebby van Holland-Pieck
Donderdag 19:00 - 19:50 uur Ebby van Holland-Pieck

Instructeur / Docent