Ebby van Holland-Pieck geeft Zumba en Strong Nation in Venlo bij MOVES102 House of Dance & Workouts

Als enig meisje tussen drie broers groeide Ebby op in een creatief en ondernemend gezin. In haar jeugd was Ebby helemaal enthousiast van Janet Jackson’s gave danspasjes en haar uitgesproken en unieke stijl. Urenlang bestudeerde ze de video-opnames om daarna de pasjes ook aan haar vriendinnen en nichtjes te leren. Ebby is begonnen met ballet en heeft sindsdien les gehad in diverse andere dansvormen en stijlen.

Tot op de dag van vandaag volgt zij nog regelmatig lessen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de dans en fitness. Zo heeft zij op 2 juli 2017 in Aken het STRONG by Zumba® certificaat gehaald. Na de middelbare school ging ze aan de slag in de administratieve richting en daar bekroop haar steeds vaker het gevoel dat ze niet op de goede plek zat. Ze wilde werk doen waarbij ze betekenis kon geven aan het leven van mensen in alle soorten en maten. Inmiddels was Gerard ook in haar leven. Ondernemend en in mogelijkheden denkend als hij is, motiveerde hij haar om te gaan doen wat ze het allerliefste wilde doen.

Ebby wist toen wat ze wilde: danslessen geven op een manier dat mensen kunnen dansen zonder beoordeeld te worden op uiterlijk, beperkingen of andere dingen. Nadat zij in 2009 haar eerste Zumba® certificaat had gehaald bij Beto Perez (the creator of Zumba® ) begon Ebby met haar dansschool (die toen nog Moves Z-studio heette) in het Ald Weishoes in Venlo met drie zumbalessen in de week. Zomer 2015 verhuisde MOVES102 naar de nieuwe locatie aan de Stalbergweg 154b in Venlo. Anno 2020 is het bedrijf dat ze samen met Gerard runt zó gegroeid, dat er ruim 40 uur in de week les wordt gegeven in diverse verschillende dansstijlen en workout groepslessen door verschillende dansdocenten en fitness instructeurs. Het is niet zomaar een dansschool, het is een plek waar mensen werken en dansen die blij worden van elkaar en elkaar stimuleren om door te gaan, ook als het even tegen zit.

Ook geeft Ebby jaarlijks diverse Masterclasses in binnen en buitenland. Ze krijgt veel energie van het lesgeven, de contacten met de dansers en het samenwerken met de mensen om haar heen.

Lestijden
Dag Tijdstip Lessen
Maandag 20:00 - 20:50 uur Zumba® Fitness
Dinsdag 19:00 - 19:50 uur Zumba Gold
Woensdag 16:00 - 16:50 uur Zumba® Kids Jr. (5+)
Woensdag 17:00 - 17:50 uur Zumba® Kids (7+)
Woensdag 18:00 - 18:50 uur Zumba Kidas (10+)
Donderdag 19:00 - 19:50 uur STRONG Nation™
Donderdag 20:00 - 20:50 uur Zumba® Fitness
Vrijdag 09:00 - 09:50 uur Zumba® Fitness