HipHop102 is een dansworkout bij MOVES102 House of Dance & Workouts in Venlo. bij dansschool MOVES102  House of Dance & Workouts bij dansschool MOVES102 in Venlo  House of Dance & Workouts. Dansles dansschool MOVES102 in Venlo  MOVES102 House of Dance & Workouts  Dansen en sporten in Venlo

HipHop102 is uitermate geschikt als workout, omdat het zich richt op hart, longen en kracht en deze punten allemaal tegelijk aanpakt. De meeste danstrainingen zijn uptempo, wat goed is voor de hartslag. Je traint continu met je eigen lichaamsgewicht, waardoor je kracht opbouwt. En daarnaast wordt je er leniger van en werk je aan je balans.

Waar je bij fitness meestal maar één spiergroep tegelijk traint, train je ze tijdens het dansen allemaal. Vooral de buik-, rug-, been- en bilspieren spannen zich aan.

Als je een uur danst verbrand je evenveel calorieën als tijdens een uur joggen. Daarnaast is een dansworkout beter vol te houden dan een gewone workout, omdat het vooral gaat om plezier hebben.

HipHop102 is een dansworkout die door ons zelf is ontwikkeld en tijdens deze les beweeg je 50 minuten intensief op de beats van HipHop, r&b en popmuziek.

Ervaar zelf hoe leuk een workout kan zijn en meld je aan voor een gratis proefles.

Lestijden
Dag Tijdstip Docent
Donderdag  19:00 - 19:50 uur Natascha der Kinderen

Instructeur / Docent