Natascha geeft HipHop, HipHop102 en Videoclip Dancing in Venlo bij MOVES102 House of dance & Fitness

Natascha is een 27 jarige danseres uit Roermond. Haar stijlen zijn feminine, hiphop en heels. Vanaf jongs af aan heeft Natascha al veel passie voor dans en muziek. Op haar 6e is zij danslessen gaan volgen. Al op 13 jarige leeftijd is ze begonnen als uitvoerend danseres waardoor ze bij een showgroep terecht kwam die boekingen verzorgde in het hele land. Zo had ze al snel haar eerste klus binnen als showgirl in het circus. Op haar 15e is zij met veel plezier begonnen met het geven van Zumba® Fitness lessen.

Gedurende de jaren werd haar al snel duidelijk dat hiphop echt iets voor haar was en heeft zich hierin verder in gespecialiseerd. Om zich verder te ontwikkelen in dans is ze begonnen aan de Urban dans artiesten opleiding in Arnhem en heeft deze met veel succes afgerond. Ook maakte zij als achtergrond danseres deel uit van de werledtournee van 2 Unlimited. Ze heeft op veel grote podia gestaan en krijgt regelmatig opdrachten voor Nike. Zij wil in de toekomst naast het lesgeven graag vaker samenwerken met bekende artiesten en merken en een inspiratie zijn voor andere dansers.

Op dit moment is ze nog steeds actief bezig als dansdocent en uitvoerend danseres en geeft ze alweer enkele jaren bij ons HipHop en Videoclip Dancing lessen.

Lestijden
Dag Tijdstip Lessen
Maandag - intermediate 18:00 - 19:00 uur HipHop Different Styles
Maandag 19:00 - 20:00 uur HipHop (teens & adults)
Donderdag - beginners 18:00 - 19:00 uur HipHop Different Styles
Donderdag 19:00 - 20:00 uur HipHop102 (adults)