Moderne dans in Venlo bij MOVES102 House of Dance & Workouts

Patricia is 24 jaar oud en haar liefde voor dans begon al op een jonge leeftijd waardoor ze op 4-jarige leeftijd op dansles is gegaan. Zo begon ze met klassiek ballet, modern, jazz en de voorstellingsgroep. De realisatie dat ze van dans haar beroep wilde maken kwam al snel waardoor ze haar horizon is gaan verbreden door het volgen van lessen zoals Hip Hop en Contemporary.

In 2020 studeerde ze af als all-round dansers aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg als Uitvoerend danser van het profiel Contemporary Urban. Voor en tijdens haar studie heeft ze samen mogen werken met verschillende choreografen. Ze heeft in haar 3e jaar stagegelopen bij het dansgezelschap Jens van Daele | Burning Bridges en danste mee in ‘NachtHexen II: La Parisienne’. Momenteel loopt ze stage bij Corpo Máquina voor de voorstelling ‘RUN’ en wil graag uitvoerend dans blijven combineren met lesgeven.

Ze geeft al sinds haar 14e les en heeft daardoor ervaring in de stijlen Hip Hop, Modern/Jazz, Ballet, Floorwork, Contemporary Urban, Fit Dance en kinderdans.

Als docente wil ze haar leerlingen lekker aan het zweten krijgen, met plezier laten dansen, maar er toch voor zorgen dat ze aan het einde van de les beseffen dat ze wat hebben geleerd! Iedereen kan meer dan dat hij/zij denkt, het is een kwestie van ervoor willen gaan, lol hebben en oefenen!

Naast haar passie voor lesgeven en dansen is zo ook geïnteresseerd in het creëren van interactieve kindervoorstellingen voor de leeftijd 6+. Zo heeft ze al een voorstelling gemaakt genaamd ‘Op Naar de Top’ en heeft ze die kunnen laten zien tijdens de opening van het nieuwe Spoorpark in Tilburg.

Lestijden
Dag Tijdstip Lessen
Zaterdag 09:00 - 09:45 uur Mini Stars
Zaterdag 1:000 - 11:00 uur Modern (teen & adults)
Zaterdag 11:00 - 12:00 uur Contemporary Dance (teen&adults)